Diana’s Doop 08/10

Liefste kandidaat schachten van Diana,

Vele onder jullie hebben al wel eens gehoord van de beroemde studentendopen. De laatste tijd hoort men wel vaker slechte verhalen in het nieuws waarbij je al eens zou kunnen twijfelen om mee te doen aan de doop. 

Laat mij je even overtuigen. Ten eerste hechten wij bij Diana veel belang aan het groepsgevoel dat zeker en vast zijn basis kent bij de doop. Tijdens deze doop word je samen met je medekandidaat schachten onderworpen aan enkele ludieke opdrachten, word je wat vuil en ga je wat bevelen moeten uitvoeren. Maar alles staat in het teken van groepsvorming. 

Als tweede kan ik je zeggen dat wij ons engageren het doopcharter te volgen dat in samenwerking met de politie van Leuven werd opgesteld. Dit om zoveel mogelijk ongelukken te vermijden en het voor iedereen een geslaagde ervaring te maken. 

Door je te laten dopen bij Diana word je mee opgenomen in de kring en stel jij je kandidaat om na de latere ontgroening volwaardig lid te worden van onze geweldige Diana-familie.

De doop is een traditioneel onderdeel van het studentenverenigingsleven waarbij je een vettige maar geweldig prettige avond beleeft en er misschien zelfs vriendschapsbanden voor het leven worden gemaakt.

Aansluitend aan de doop, na een warme douche, word je verwacht voor de doopcantus. Je aanwezigheid hier is verplicht als je volwaardige schacht wil worden van Diana. Na deze cantus heb je je eigen schachtenlint en ben je trotse nieuwe schacht van Diana. 

PRAKTISCH!!:
• Wanneer: maandag 8 oktober
• Waar: Grote Markt aan het stadhuis
• Hoe laat: 17u00 
• Thema: Studio 100 vs Disney 
 Enkele voorbeelden: Bumba,Maya, Mickey Mouse, Pinokkio,… (Hoe origineler hoe beter !!)
• Doe warme kleren aan die nadien de vuilbak in mogen. Vergeet ook geen propere kledij als je je bij iemand anders moet gaan douchen.
• Vergeet je identiteitskaart niet. Dit is héél belangrijk !!!
• Vergeet ook je codex niet (aankoop is ook mogelijk voor aanvang van de cantus)
• Info (locatie en uur) doopcantus zal later meegedeeld worden.

Ben je helemaal overtuigd en klaar voor een memorabele avond, schrijf je dan in op volgende link.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeveRmaZMGmDEPf8b_3iZgiJdw3DlL0ti0Gt_SleryOhMH58A/viewform

Voor vragen kan je steeds bij mij terecht (Matthias Gellens)

Tot binnekort op EJW en de doop!
Jullie schachtenmeester Matthias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *