Diana’s Mini Kerstmarkt – tvv VZW Breathe With Noa 17/12

Halloho ho ho!

Ook dit jaar zal Diana zich weer begeven naar de kerstmarkt. Dit jaar is de verplaatsing echter wat minder ver, we organiseren er immers zelf eentje! Op 17 december zullen wij van 17u tot 22u voor jullie klaarstaan met een mini kerstmarkt in The Key Club, het terras van onze geliefde facbar Maxim’O!

Om de Kerstsfeer er meteen in te krijgen, zal de volledige opbrengst naar een goed doel gaan. Nadat we reeds 214 euro hebben verzameld bij onze Jägerbomb recordpoging, willen we dit bedrag nog aandikken en gaat ook deze opbrengst naar Vzw Breathe with Noa.

Noa Muysoms is geboren met de ongeneeslijke ziekte mucoviscidose. Patiënten met Muco kunnen moeilijk ademen door de taaie slijmen in de longen. Omdat de slijmen ook in de buik zitten kan het eten ook niet goed verteren. In België zijn er zo’n 1000 kinderen en jongvolwassenen met Muco. Elke week wordt er een nieuw kindje geboren met deze ziekte. 1op 20 is drager van het defecte gen. 500.000 Belgen, die het niet eens weten, kunnen de erfelijke ziekte overdragen. het wetenschappelijk onderzoek vordert snel en dat geeft hoop desondanks het voor de patiënten niet snel genoeg kan zijn. Daarom verzamelt Noa geld in om goede doelen te steunen als wederdienst voor de hulp.

Website: https://breathewithnoa.be/
Fb pagina: https://m.facebook.com/breathewithnoa/

Wat kan je nu verwachten op deze mini kerstmarkt?
We zullen voor jullie klaarstaan met 4 standjes:

▓ Standje 1: Warme dranken ▓
Hier zullen warme chocomelk, glühwein en warme winter appeljenever verkocht worden aan zéér democratische prijzen.

▓ Standje 2: Jenevers ▓
Moeten we hier uitleg bij geven? Een jenever standje is nu eenmaal onmisbaar op een kerstmarkt!

▓ Standje 3: Voedsel ▓
Ook aan de hongerigen onder jullie is er gedacht. Wij voorzien braadworsten, spekfakkels en pannenkoeken voor jullie, alweer aan zéér democratische prijzen!

▓ Standje 4: Spelen ▓
Als animatie zal er de mogelijkheid zijn om spelletjes te spelen, deze spelletjes zijn gratis uit te lenen om jullie plezier enkel maar te vergroten!

Hopelijk zien we jullie daar!

xoxo Diana kerstmarkt team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *