Donderdag 10 maart: Diana’s Erotica-TD + inschrijvingen VIP!

Donderdag 10 maart is het weer zover, want dan trekt Diana alle registers open voor haar jaarlijkse Erotica-TD!

We trakteren je op een zwoele avond met als hoogtepunt een sensuele duo-stripact! Als kers op de taart delen we bovendien gratis erotische gadgets uit, en voorzien we jullie graag van leuke beats aan de hand van dj Ignazzio, de Partyshakerz en Hombre loco ft. dj Extreme!

Onze deuren openen zich om 22u, en dames genieten van slechts € 1 euro inkom tot 23u! Wie later komt of niet tot het vrouwelijke geslacht behoort betaalt € 3 (leden) of € 4 (niet-leden). Op tijd aanwezig zijn is de boodschap! Uit ervaring weten we dat er zich al snel een wachtrij kan vormen 🙂

Als VIP naar Diana’s Erotica-TD?

Diana pakt dit jaar uit met een volledig nieuw concept: een heuse VIP-room! Voor slechts € 20 krijg je de hele avond toegang tot een VIP-zaal waar je opgewacht wordt door  een glas cava, een gratis vat en een extra striptease! We moeten eerlijk toegeven dat dit écht wel een spotprijsje is! Zeker doen dus!

OPGELET: inschrijven is verplicht! VIP-tickets worden NIET aan de deur verkocht! Het inschrijvingsformulier en de betalingsinformatie vind je hier terug.

Win nu een VIP-kaart!

Wil je kans maken op een GRATIS duo-kaart voor dit geweldige VIP-pakket, grijp dan snel je gsm en SMS “DIANA” naar 6699 (€ 1 per bericht). Wie weet stap jij dan als één van de gelukkigen volledig gratis onze VIP-room binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *