Inschrijvingen peter en meteravond geopend!

Net zoals vorig jaar organiseert studentenvereniging Diana ook dit jaar een peter en meteravond! Deze gaat door op maandag 11 oktober in onze facbar, Mephist’O!

Diana’s peter en meteravond is een unieke gelegenheid om een soort van mentor te krijgen tijdens je eerste studentenjaar. Wie zich als eerstejaarsstudent inschrijft, krijgt een peter of meter toegewezen: een student uit je eigen studierichting die reeds één of meerdere jaren achter de rug heeft op ons departement. Hij of zij weet wat het betekent om eerstejaars te zijn, en kan je een heleboel tips en wijsheden meegeven om je eerste jaar aanzienlijk aangenamer te maken.

Ook kan je bij je peter of meter terecht met vragen omtrent de leerstof die je moet verwerken, en in vele gevallen zal je zelfs enkele cursussen, nota’s of examenvragen kunnen lenen!

Onze peters en meters hebben al veel gelukkige studenten opgeleverd, dus één ding is duidelijk: de peter en meteravond is een initiatief dat onze eerstejaarsstudenten een stevige duw in de rug geeft bij aanvang van hun studies. Diana bevestigt hiermee nogmaals dat zij er dag in, dag uit staat voor haar eerstejaars!

Willen jullie hieraan deelnemen, gelieve je dan in te schrijven via deze link, wij doen vervolgens de rest!

Onze peter en meteravond zal dit jaar doorgaan op maandag 11 oktober in onze facbar, Mephist’O, gelegen op de Oude Markt. We beginnen eraan omstreeks 19u30, en zorgen ervoor dat het niet té laat wordt zodat de studenten zonder kot die gebruik maken van het openbaar vervoer tijdig huiswaarts kunnen keren indien gewenst.

Gelieve stipt aanwezig te zijn, onze peters en meters wachten!

Eens aangekomen in onze facbar dien je jezelf aan te melden bij de inkom, zodat we op de hoogte zijn van de aanwezigen. Vervolgens zullen de eerstejaars per richting enkele ludieke tips krijgen waarmee jullie je peter of meter zullen terugvinden.

Wanneer je erin geslaagd bent je peter of meter terug te vinden kunnen jullie gezellig verder kennis maken in onze facbar. Wees er maar zeker van dat het eerste drankje door je nieuwe peter of meter betaald wordt!

Meer informatie: https://www.diana.be/eerstejaars/peter-en-meteravond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *