Maandag 23 maart: 24u van Mephist’O!

Onze langverwachte 24-uren komen er weer aan, en wel de avond na onze proffentap! Van maandag 23 op dinsdag 24 maart is het één en al ambiance in onze facbar, met elk uur een andere drankpromotie, gratis vaten, stevige deejays én natuurlijk onze bierkoningverkiezing!

Graag zien we jullie maandag om 16u terug in Mephist’O voor de aanvang van de bierkoningverkiezing, én deze 24-uren natuurlijk!

De precieze drankpromoties worden aangeduid tijdens de 24u zelf. Wie al een idee wilt van wat er zoal te verwachten valt, kan proberen de namen onderaan onze affiche te ontcijferen. Vergeet ook niet dat er bovenop deze drankpromoties ook enkele soorten jenever in promo zullen staan gedurende de hele 24-uren! Je kan hiermee 6 jenevers kopen voor maar 5 euro!

Over de bierkoningverkiezing

Deelname voor de bierkoningverkiezing vereist dat je 24u lang aanwezig bent in onze facbar en elk uur één ad fundum drinkt, tesamen met de andere kandidaten. De facbar verlaten is verboden. Zijn er na 24u nog steeds meerdere kandidaten aanwezig, dan drinken deze elke minuut een ad fundum in onze zogenaamde “showdown”. Wie het laatst overblijft wint. Vergeet niet dat overgeven tot een diskwalificatie leidt. Inschrijven is verplicht en kan op deze pagina.

Voor onze bevriende kringen

Als jullie onderaan de affiche kijken zullen jullie her en der jullie naam kunnen terugvinden. Dit is jullie happy hour. Vergeet wel niet dat je, om ervan te kunnen genieten, je lint zal moeten aandoen!

One thought on “Maandag 23 maart: 24u van Mephist’O!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *