Woensdag 25 november: Diana goes classic!

We weten allemaal dat Diana méér is als alleen maar pinten drinken. Diana is ook cultuur, en dat bewijzen we nu! In samenwerking met het Lemmensinstituut gaan we daarom op woensdag 25 november naar de operette Candide kijken, en dit live in de stadschouwburg van Leuven!

Candide is een operette geschreven door Leonard Bernstein, beroemd van zijn opzwepende muziek voor de bekende musical-film “West Side Story”. Denk dus niet: saai, oudbollig, Italiaans, maar denk: toegankelijk, engelstalig, met veel invloeden van zuiderse ritmes en jazzmuziek. De docenten en studenten van het Lemmensinstituut beloven er alvast een schitterend spektakel van te maken!

De kaarten voor dit concert kosten normaal gezien tussen de 10 en 25 euro, maar speciaal voor jullie heeft Diana gezorgd dat we GRATIS naar de avant-première mogen komen! Voor alle geïnteresseerden spreken we af om 18u30 op de oude markt voor de Mephist’O. Het concert zelf loopt van 19u tot 22u30, inclusief een half uurtje pause. Vooraf inschrijven is verplicht en kan je doen onderaan deze pagina.

2 thoughts on “Woensdag 25 november: Diana goes classic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *