Zondag 27 februari: Peterman Black + Red Bull in promo!

Beste medestudenten,

Wie dit semester reeds in onze vaste stek Mephist’o vertoefde heft hem ongetwijfeld al zien staan: de nieuwe Peterman Black jenever, één van de twee nieuwe smaken in het grote assortiment jenevers dat onze facbar rijk is.

Dat jenever puur heel lekker is hebben onze beruchte jeneverfacs al uitvoerig bewezen, maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat er op basis van jenever geen lekkere drankjes gemaakt kunnen worden! Ons facteam sloeg aan het experimenteren, en vele katers later ontdekten zij een combinatie die er met kop en schouders bovenuit steekt: Peterman Black en Red Bull, ook wel de “Black Bull” genaamd!

Deze zondag zetten we dit overheerlijke drankje extra in de schijnwerpers, en bieden we deze Black Bull  aan voor slechts € 3 – als dat geen leuke promo is weten we het ook niet meer!

Geen zin in Black Bull? Geen nood! Voor € 3,6 heb je diezelfde Red Bull maar dan met overheerlijke wodka, en voor de rasechte tooghangers hebben we natuurlijk ook flesjes Stella aan € 1 – all night long!

Tot zondag, tot Mephist’O!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *