Zondag 7 november: Schachtenverkoop + whiskey-Cola in promo!

Vorig jaar een miskoop gedaan, op zoek naar een nieuwe schacht of gewoon keiharde dorst? Diana’s nieuwe assortiment schachten is vers geleverd en wordt zondag 7 november verkocht aan eerlijke prijzen! Bieden is dus de boodschap, en het zal er om spannen want de kwaliteit is dit jaar van het hoogste niveau bij Diana! Vorig jaar haalde Diana het hoogste bod ooit op een schacht, zullen we dit jaar het record verbreken?

Schachten die wensen deel te nemen moeten zich inschrijven dit via deze link!

Alle schachten krijgen een kleine opdracht (propere en leuke opdrachten, weliswaar!) die ze dienen uit te voeren, en vervolgens krijgt het aanwezige publiek de mogelijkheid om op elke schacht te bieden: een beetje zoals op een veiling. Er wordt bij ons echter geboden in pintjes! Iemand die dus “100” biedt op een schacht, en hiermee het bieden wint, betaalt effectief 100 pintjes aan de facbar. Bovendien is het min of meer de bedoeling dat jullie koper ook een deel van de aangekochte pinten aan “zijn” schacht geeft. Da’s niet meer dan fair, hé?

De schacht waarop geboden werd is de komende week lang het spreekwoordelijke bezit van de koper, en kan dus gevraagd worden om buiten de lesuren wat klusjes op te knappen. Dit zijn echter eenvoudige klusjes, zoals bijvoorbeeld het schilderen van een kot of het ophangen van enkele affiches. Of wie weet ben je een keukenprins(es) en word je gevraagd om eens lekker te koken? De mogelijkheden zijn legio.

Kortom: als winnende bieder zullen Diana’s schachten je een week vol amusement bezorgen. Nog een afwas van een jaar staan? Je moeder blijft zagen dat je haar auto moet poetsen? Of begint je kot begint steeds meer op een chemisch experiment te lijken? Dan is dit de uitgelezen kans om er iets aan te doen!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *