Bierkoningverkiezing

Elk jaar in het tweede semester verkiest Diana opnieuw haar bierkoning(in)! Deelnemers kunnen zich inschrijven via een inschrijvingsformulier dat tijdig online wordt geplaatst, of ter plaatse vóór aanvang van de verkiezing zelf.

Deze verkiezing wordt analoog met onze 24-uren van Diana georganiseerd, waarbij onze facbar de volledige 24 uren aan een stuk open is en er constant promoties, hapjes en ander leuks worden aangeboden.

Hoe verloopt de verkiezing?

BierKoningWedstrijdVanaf 16u gaan we van start, samen met de 24 uren. Alle deelnemers verzamelen in het midden van de facbar en drinken gezamelijk hun eerste ad fundum. Dit herhalen we elk uur opnieuw.

Maar: kan je niet wachten tot je volgende ad fundum? Koop gerust zelf een pintje, kruip op de toog, en zorg dat de telverantwoordelijk je deze ad fundum zien drinken. Deze ad fundum wordt dan bij je totaal opgeteld!

Zo’n 24 pinten drinken op 24 uur tijd lijkt een makkie, maar we garanderen je dat zowel de vermoeidheid als de extra bonuspinten het je zéker niet eenvoudig zullen maken.

Na 24u gaan we natuurlijk van start met de waanzinnige showdown. Hierbij drinken jullie zoveel pinten ad fundum als jullie willen in een tijdsspanne van 15 minuten. Wie eindigt met het hoogste totaal wordt Diana’s nieuwe bierkoning of koningin!

Wat zijn de spelregels?

  • Vanaf de start van de bierkoningverkiezing mogen de deelnemers de facbar niet verlaten. Men mag zich wel op het terras begeven, tot de stoeprand, maar mag deze stoep niet verlaten. Men mag zich ook niet voorbij de gevel van het café begeven.
  • Deelnemers die moeten onwel worden zullen voor hun eigen gezondheid onmiddellijk worden gediskwalificeerd. Dit geldt eveneens voor personen die buiten hun grenzen om dronken zijn. De telverantwoordelijken houdt hierop streng toezicht.
  • Deelnemers mogen geen enkele ad fundum missen gedurende de 24-uren. Hoeveel pinten men hierbuiten extra drinkt is een vrije keuze.
  • Al het gedronken bier moet in de mond blijven en mag langs geen enkele weg naar buiten behalve langs de urinegang.

Tijdens de 24-uren zelf kunnen bijkomende richtlijnen van kracht worden naargelang dit nodig blijkt om de fairplay en de goede afloop te garanderen. Deze worden echter duidelijk aangekondigd door de telverantwoordelijke.

Deelnemen aan de bierkoningverkiezing

Is je keelgat soms een bodemloze sluis, ben je een geboren liefhebber van dat goudgele gerstenat en denk je dat je het doorzettingsvermogen en de ijzeren maag hebt om de nieuwe bierkoning van Diana te worden? Grijp dan je kans, en doe mee aan deze bierkoningverkiezing!

pintenteller

Bierkoningen van Diana

[table “” not found /]

 

Bierkoninginnen van Diana

[table “” not found /]

Eén gedachte over “Bierkoningverkiezing

Reacties zijn gesloten.