Fuiven

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft Diana enkele schitterende concepten uitgebouwd tot uitstekende studentenfuiven – ook wel TD’s genoemd – afkorting van het Franse thé dansant, een danspartij die niet op het thee-uur maar ‘s avonds plaatsvindt en waarop zelden thee gedronken wordt.

Een aantal keer per jaar maakt Diana het stadscentrum onveilig, met volgende fuiven:

Nacht Van De Jacht

Diana’s vlaggenschip, en een knipoog naar de symboliek achter de gelijknamige godin. Deze TD is bekend in Leuven en ver daarbuiten. Vele studenten kennen de Nacht Van De Jacht en zijn er zelfs meermaals naartoe geweest zonder erbij stil te staan dat Diana achter dit meesterwerkje zit.

Op deze fuif draait alles rond de jacht! Elke bezoeker krijgt een fluobandje om aan te duiden of ze single of bezet zijn. Spanning gegarandeerd!

Erotica-TD

Na liefde komt natuurlijk erotiek! Diana trekt op de Erotica-TD haar stoutste schoenen aan.

Naast erotische gadgets en gratis condooms trakteren we onze bezoekers op wat zwoele acts. Wat we daarmee precies bedoelen laten we graag aan je verbeelding over 🙂

Uiteraard is ook hier de basis nog steeds goede muziek en democratisch geprijsde drankjes. Wie al genoeg erotiek in zijn leven heeft kan zich dus nog altijd tegoed doen aan een oerdegelijke TD.

Summer Kick-Off

Inmiddels zijn we al in juni aanbeland, en loopt het academiejaar op zijn laatste benen. Nog even doorbijten door de examenperiode, en dan… feesten maar!

Ook al laat de Belgische zomer zich zelden van zijn beste kant zien, Diana vertoeft altijd in zomerse sferen! Om je daar wat bij te helpen delen we gratis summer gadgets uit, draaien we wat gepastere muziek en smijten we er spotgoedkope inkomprijzen bovenop – hopla!

Geen excuses dus om die laatste restjes examenstress niét van je af te shaken! Begin je zomer met Diana’s Summer Kick-Off!

Overige fuiven

Ter gelegenheid van speciale gebeurtenissen kan het wel eens gebeuren dat Diana haar beste beentje voorzet en nog een extra fuif organiseert.

In het voorjaar van 2010 organiseerden we bijvoorbeeld de Giga-TD, een fuif ter ere van Diana’s 50-jarig bestaan die bovendien kaderde in een heuse feestweek. Hierbij werden kosten noch moeite gespaard en gaf Diana uiteindelijk 10 gratis vaten weg (met maar liefst 50 vaten over de ganse week!).