24-urenloop

Elk jaar vindt in Leuven de 24-urenloop plaats. Het sportdomein aan de ring, beter bekent als het sportkot wordt er omgetoverd tot een groot loopparcours met prachtig versierde standen voor elke studentenkring, eetkraampjes en vooral 24 uren lang ambiance!

Het concept is als volgt: allerlei kringen, verenigingen en organisaties nemen het tegen mekaar op in een 24-uur durende estafetteloop. De kring met het meeste rondjes op 24u tijd mag zich tot winnaar kronen. Er komt dus heel wat tactiek bij kijken, van het voorzien van genoeg krachtvoer voor lopers tot het inschakelen van heuse speed teams in de vroege of late uurtjes om toch die extra voorsprong te behalen.

Diana neemt deel aan de 24-urenloop onder de vlag van OKeR, de overkoepelende kringraad die de hogeschoolkringen co├Ârdineert. We hebben zeker en vast nood aan goede lopers, om aan te tonen dat de UCLL echt wel zijn plaats verdient.

Editie 2015

Dit jaar zal Diana terug mee doen met de 24 uren loop, hierover meer informatie binnenkort!

Ben je zelf een loper en wil je graag meedoen, of willen jij en je vrienden een loopteam vormen voor de hogeschool? Neem dan zeker en vast contact op met Diana.

Contactinformatie