Surfreis

Wil je nog eens lekker ontspannen voor het nieuwe academiejaar weer start? Het kan, met de OKeR surfvakantie brengen we je letterlijk naar zon, zee en strand.


Surfreis

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten met wie je allemaal meegaat. Aangezien dit het eerste jaar is dat OKeR een Surfvakantie organiseert, is het ook de eerste keer dat alle studentenverenigingen van de KHLeuven samen op Surfvakantie gaan. Aan deze reis nemen dus Soca, StEIL, De Kelten, Diana en Didactica deel. Het is echter geen probleem als je niet tot deze kringen behoort, iedereen is welkom op onze surfvakantie.

De praktische uitwerking van de surfvakantie is in handen van Surfblend een zusterbedrijf van Snowblend die ons dit jaar al liet genieten van een prachtige

skivakantie. Aangezien we in groep reizen zorgt Surfblend ervoor dat we kunnen genieten van vele voordelen, het is dus zeker een aanrader om met ons mee te gaan op vakantie.

Voordelen

• Mogelijkheid tot een strandcantus
• Drankkaarten van 8 consumpties aan 10 euro
• Halfpension inbegrepen
• Gratis lycra of hoodie
• Elke avond toffe activiteiten (van een cocktailavond tot een movienight)
• Mogelijkheid tot een citytrip
• 1 gratis T-shirt

 

surf

Moliets – De Surfbestemming

Voor een geslaagde surfvakantie heb je natuurlijk een bestemming nodig met goede golven en voldoende randanimatie. Moliets is hiervoor de geschikte locatie, de laatste jaren is het uitgegroeid tot een van de populairste surfbestemmingen van Europa. Dat heeft het niet enkel te danken aan zijn groot en breed zandstrand maar ook aan het gezellige dorpje dat ‘s avonds helemaal open bloeit.
De beachbreaks in Moliets zijn van absolute wereldklasse. De rivier die hier uitmondt in zee zorgt ervoor dat er altijd mooie zandbanken liggen die de golven perfect vormen. Er zijn heel veel verschillende peaks, waardoor de ‘crowds’ goed verspreiden en iedereen naar hartenlust kan surfen.
Het kamp staat letterlijk op een minuutje wandelen van het strand, midden in de duinen van de luxueuze 4* camping Saint Martin. Op het camp vind je natuurlijk alle slaaptenten, maar ook de grote bar, een volleybalveld, eettent, materiaaltent, keuken en vele chill-corners. Het camp staat op 2 minuten lopen van het gezellige centrum van Moliets.

Praktische informatie

http://www.kringraad.be/surfvakantie
https://www.facebook.com/events/516508155072633/?fref=ts

Inschrijvingen

http://www.surfblend.com/okersurf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *