Diana start het nieuwe semester met een gloednieuwe website!

Het tweede semester is net aangebroken, en dus staan er ook voor Diana weer heel wat veranderingen op til! Zoals jullie kunnen zien, beginnen we met onze website! Na een afmattende examenperiode heb ik eindelijk weer eens het voorrecht om iets op onze website te schrijven. En als een Diaan iets doet, dan doet hij dat goed natuurlijk! Daarom heb ik onze website maar meteen voorzien van een volledig nieuw uiterlijk. Mooi, vind je niet?

Ik heb gekozen voor een ietwat minder klassiek ontwerp, zodat de website iets neutraler blijft en ook de komende academiejaren nog zijn diensten zal kunnen bewijzen zonder dat hiervoor grote aanpassingen nodig zijn. We moeten immers ook aan de toekomst denken, nietwaar?

Er wordt nu ook gebruik gemaakt van één zijbalk, zodat de informatie hierin ook veel gebruiksvriendelijker wordt gepresenteerd.

Maar er is meer veranderd dan het uiterlijk alleen. Ook de inhoud telt, en daarom is er nu een klein onderdeeltje in het Engels op onze website geplaatst, zodat Erasmusstudenten of buitenlandse bezoekers in het algemeen ook een idee kunnen krijgen van wat Diana precies is. Verder is er ook een onderdeel voor onze alumniwerking online geplaatst, met daarop alle informatie gericht voor oud-leden van Diana. Alles zal echter ook op onze homepage staan hoor, niet getreurd. En oh ja – voor ik het vergeet – ook onze facbar-pagina is bijgewerkt en vanaf nu voorzien van informatie over Mephist’O!

Kijk gerust eens rond. Moesten er nog foutjes te vinden zijn, laat het ons dan weten via het contactformulier. Veel plezier!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *