Surfvakantie

Heb je genoeg van al die herexamens of wil je gewoon nog eens lekker ontspannen voordat het nieuwe academiejaar weer begint. Het kan allemaal, dit jaar brengen we je met de OKeR-surfvakantie letterlijk naar zon, zee en strand.

De OKeR-surfvakantie is een vakantie waarbij de 5 kringen van de KHLeuven te samen op surfvakantie gaan, dit is dus een echte garantie op veel ambiance. Je moet echter geen lid zijn van een van deze kringen om met de reis mee te gaan, iedereen is welkom op deze vakantie. Omdat we in groep reizen zijn er natuurlijk vele voordelen aan deze reis verbonden zoals bijvoorbeeld een gratis T-shirt voor elke deelnemer en een halfpensionformule die al reeds in de prijs is inbegrepen. Natuurlijk is voor zo’n surfreis ook een goede locatie nodig, Moliets is hiervoor de geschikte locatie. De laatste jaren is het uitgegroeid tot een van de populairste surfbestemmingen van Europa. Dat heeft het niet enkel te danken aan zijn groot en breed zandstrand maar ook aan het gezellige dorpje dat ‘s avonds helemaal open bloeit.

De praktische uitwerking van de surfvakantie is in handen van Surfblend een zusterbedrijf van Snowblend die ons dit jaar al liet genieten van een prachtige skivakantie. Aangezien we in groep reizen zorgt Surfblend ervoor dat we kunnen genieten van vele voordelen, het is dus zeker een aanrader om met ons mee te gaan op vakantie.

Zie je deze reis wel zitten, schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Voor meer informatie:
http://www.kringraad.be/surfvakantie

Inschrijvingen:
http://www.surfblend.com/okersurf

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *