Verdedig je buspas in LOKO’s mobiliteitsenquête!

Beste medestudenten, onlangs opperde LOKO het idee om de gratis buspassen vanaf volgend academiejaar betalend te maken. Reden hiervoor is de toenemende trend dat studenten de bus gebruiken voor (te) korte afstanden, met name om van het station naar het Fochplein te rijden.

Op de Algemene Vergadering van LOKO heeft OKeR (de overkoepelende kringraad die ons vertegenwoordigt) hierin alvast tegen dit idee gestemd. Alle departementen van de KHLeuven liggen immers buiten de stadsring, waardoor KHLeuven-studenten vaak genoodzaakt zijn om een bus te nemen. Onze situatie verschilt dus van die van de modale KUL-student, die voor zijn lessen vaak in de stadskern terecht kan.

LOKO heeft zonet gevraagd om hun mobiliteitsenquête te verspreiden. Diana stelt dan ook voor dat we hiervan gebruik maken om nogmaals extra duidelijk te maken dat deze buspas effectief gratis moet blijven!

De enquête is te vinden via loko.be/enquete. Wie ze invult maakt ook kans op 5 filmtickets of boekenbons!

5 gedachten over “Verdedig je buspas in LOKO’s mobiliteitsenquête!

 • juni 2, 2010 om 1:16 pm
  Permalink

  Die kwibussen van de KUL denken weer dat de nulmeridiaan door hun gat loopt en dat zij de enige onderwijsinstelling in Leuven zijn.
  Iedereen zeker die enquete invullen!

  Beantwoorden
 • juni 2, 2010 om 5:39 pm
  Permalink

  Voor de duidelijkheid wil ik wel even benadrukken dat dit voorstel van LOKO afkomstig is, niet van de KUL zelf.

  Beantwoorden
 • juni 2, 2010 om 9:30 pm
  Permalink

  Euhm… mss eerst eens communiceren met ons voor ge er zoiets opzet.. OSR heeft een negatief advies gegeven om dit met de KHL in te vullen voor uiteenlopende redenen die ik u graag wil meedelen in een prive conversatie

  Beantwoorden
 • juni 2, 2010 om 9:55 pm
  Permalink

  Ok…. duidelijk heeft Davy iets anders gezegd dan hij heeft gezegd… vergeet mijn vorige reactie maar… hier kan ik nu zelf ook niet meer aanuit..

  Beantwoorden
 • juni 5, 2010 om 12:21 pm
  Permalink

  Als OSR een negatief advies geeft om dit te communiceren dan in ieder geval niet aan mij want ik weet van niks.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *