Diana voor oud-leden

Natuurlijk betekent het einde van je studies niet het einde van je tijd bij Diana! In tegendeel zelfs: met ons 50-jarig bestaan vers in het geheugen zet onze alumniwerking zich harder dan ooit in om de banden met onze oud-leden aan te halen en te versterken!

We mochten velen onder jullie al ontmoeten op het galabal, onze lustrumreceptie, onze oud-ledencantus en dergelijke meer. Toch zijn er nog velen onder jullie waarmee de relaties na het afstuderen verwaterd zijn, en waarnaar we nog steeds op zoek zijn.

Updates van dag tot dag:
Diana op Facebook

Wil je na je studies nog op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Diana? Dan kan dit perfect via Diana’s Facebook-pagina. Wordt fan, en je krijgt berichten over onze activiteiten, aankondigingen en meer rechtstreeks in je vriendenstream te zien.

Meer dan 1000 leden volgen Diana nog steeds op de voet via deze manier. Misschien is dit dus ook iets voor jou?

Klik hier om Diana op Facebook te bezoeken.

Professioneel netwerken:
Diana op LinkedIn

Uit Diana’s rangen zijn al meermaals geniale informatici, laboranten, diëtisten, secretaresses en chemici opgestaan. Ongetwijfeld zal je dus ook in jouw sector interessante collega’s kunnen terugvinden.

LinkedIn is zoals Facebook voor professionals. Je kan er connecties zoeken op opleiding, onderneming en meer. Ook Diana’s alumni hebben zich op LinkedIn gegroepeerd.

Klik hier om Diana op LinkedIn te bezoeken.

Liever periodieke updates per mail?

Wie liever af en toe een klein overzicht krijgt kan zich ook inschrijven op Diana’s alumi-nieuwsbrief.