Het Diaantje

Diaantje2013Het Diaantje is een periodiek uitgegeven magazine van studentenvereniging Diana. Op papier bezorgen wij jullie een lading weetjes en nieuwtjes over het reilen en zeilen binnen onze vereniging en binnen de studierichtingen die deze vertegenwoordigt!

Waar verkrijgbaar?

Het Diaantje is bij uitgave terug te vinden op onze campussen, meerbepaald op de tafels nabij de lange trap naar de benedenverdieping op Campus Gasthuisberg, en op de balie op de eerste verdieping van de D-blok op Campus Proximus. Het Diaantje is uiteraard volledig gratis!

Heb je een editie gemist of wil je het Diaantje digitaal inkijken? Dat kan! Onderaan deze pagina kan je sedert dit academiejaar digitale E-book-versies terugvinden van het Diaantje. Om ze te bekijken heb je Adobe Flash Player nodig. En indien je deze in PDF-vorm wilt downloaden kan dit ook steeds. Om deze versies te bekijken heb je Acrobat Reader of een alternatieve PDF-viewer nodig.

Uitgaves van Het Diaantje

Hieronder vinden jullie het meest recente Diaantje terug. Maar ook exemplaren uit het verleden. Heeft u een Diaantje liggen dat ontbreekt uit de lijst hieronder? Aarzel dan niet, scan het in en wij geven het een plekje in ons archief. Met dank aan Artemis voor het verzamelen en bewaren van deze Diaantjes.

2018-2019

2013-2014