Facbar Diana

Diana’s facbar is de vaste thuis van zowat al onze leden, en de plek bij uitstek om tijdens de springuren wat verfrissing te zoeken, een gezellige babbel te doen of ‘s avonds een stapje in de wereld te zetten. Je kan vaak op zowel elk moment van de dag wel een lid van Diana terugvinden.

Facavonden

Elke zondag organiseert Diana er haar facavond en verwelkomen we er de studenten die na een ontspannend weekendje thuis terug in Leuven aankomen. Naast een gezellige sfeer en een leuke babbel kunnen jullie er genieten van de verschillende promo’s die dan worden aangeboden! Ook kan je dan de super gemotiveerde mensen van het fac-team achter de toog terugvinden. Die met plezier er voor zorgen dan elke facavond een topavond word. Elke week is er een andere promo en soms zijn er ook thema-avonden die steeds voor geweldige herinneringen zorgen.

Locatie

Deze geweldige bar is elke dag beschikbaar maar onze facavonden gaan elke zondag avonden door in de Maxim’O.

Naamsestraat 35, Leuven

Website

Andere activiteiten

Naast alle facavonden gaat bovendien ook Diana’s schachtenverkoop door in onze facbar, net als enkele cantussen en natuurlijk ook onze befaamde 24 uren van Diana. Leden die een verjaardag, een goede examenperiode of hun goed humeur willen vieren geven er ook regelmatig een gratis vat of ander lekkers.