Eerstejaarsweekend 2018

Elk jaar luidt Diana’s eerstejaarsweekend voor vele nieuwe studenten het begin in van een veelbelovend academiejaar. Het is een plek waar studenten geïntroduceerd tot het Leuvense studentenleven en waarop zij zowel studenten van hun eigen richting als van andere richtingen leren kennen. 

Na aankomst op onze verblijfplaats is er een kennismaking in de vorm van allerlei ludieke opdrachten en leert iedereen mekaar al wat beter kennen. Hierna komen er een heleboel leuke activiteiten aan bod zoals onder andere enkele kennismakingsactiviteiten en een introductie tot jullie allereerste cantus! Alle activiteiten worden uiteraard begeleid door onze praesidiumleden.

De concrete informatie omtrent het eerstejaarsweekend kan u hier vinden.

 

benjamin-cEerstejaarsweekend was een superleuk weekend waarop ik, dankzij de spelletjes, super veel mensen leerde kennen. Op weekend leerde ik Diana en haar bestuur kennen en deed ik mijn allereerste cantus! De andere eerstejaars werden na dit weekend echte vrienden, niet enkel om mee te gaan feesten maar ook op samen mee te leren of hulp bij te vragen bij problemen. Het was echt een super weekend!
-Benjamin Celis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *