Fiets achtergelaten in Leuven deze zomer? Opgepast voor de Leuvense veegactie!

Fietsenstalling LeuvenElk jaar organiseert het Leuvense stadsbestuur een grote schoonmaak voor de straten van onze geliefde studentenstad. Naast het oppoetsen van het wegdek, het ruimen van de straatkolken en het vernieuwen van wegmarkeringen worden hierbij echter ook fietsenstallingen geruimd!

Opgepast dus indien je deze zomer Leuven tijdelijk adieu zei en je fiets achterliet! Fietsen die nog in de stallingen achterblijven worden immers meegenomen door de politie.

Het aankondigen van deze veegactie verloopt in onze ogen ietwat betreurenswaardig – vele studenten gaan zich ongetwijfeld van geen kwaad bewust zijn en het nieuws pas ontvangen nadat zij voor hun tweede zit terug in Leuven aankomen, of misschien pas wanneer het academiejaar zich terug aanbiedt. Via deze weg wenst Diana dan ook wat extra aandacht hieraan te besteden en hopen we de studenten die nog niet op de hoogte zijn te informeren.

Staat je fiets nog in Leuven, bekijk dan zeker de planning van de veegactie zodat je tijdig je fiets kan verplaatsen naar een andere fietsenstalling.

One thought on “Fiets achtergelaten in Leuven deze zomer? Opgepast voor de Leuvense veegactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *