Surfreis OKeR

Heb je genoeg van al die examens en wil je nog eens lekker ontspannen voor het nieuwe academiejaar weer van start gaat? Het kan allemaal! Met de Surfvakantie van UC Leuven Limburg brengen we je regelrecht naar zon, zee en strand.

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten met wie je allemaal meegaat. Dit jaar is het de derde keer dat OKeR deze reis organiseert en met de fusie achter de rug richten we ons ditmaal tot alle studenten van UC Leuven Limburg. Om van deze surfvakantie een knaller van formaat te maken laten we ons ondersteunen door de studentenvereningen van onze hogeschool, StEIL, Soca, Diana, Docentica en De Kelten zijn dus zeker van de partij. Zit je niet meer op de hogeschool of heb je vrienden die niet meer studeren? Geen probleem! Ook zij kunnen zich natuurlijk inschrijven voor deze reis!

De praktische uitwerking van de surfvakantie is in handen van Surfblend een zusterbedrijf van Snowblend die ons dit jaar al liet genieten van een waanzinnige skivakantie. Aangezien we in groep reizen zorgt Surfblend ervoor dat we kunnen genieten van vele voordelen, het is dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen naar de reis die we jullie dit jaar presenteren.

Voordelen:

  • Een strandcantus
  • Drankkaarten van 8 consumpties aan 10 euro
  • Halfpension inbegrepen
  • Gratis T-shirt
  • Elke avond toffe activiteiten (van een cocktailavond tot een movienight)
  • Mogelijkheid tot enkele citytrips (Boatparty, Bilbao,…)
  • Nog vele extra’s!!

De surfbestemming – Loredo:

Camping wordt Glamping! Surfblend opent deze zomer een unieke bestemming aan de Spaanse kust, Het Surf resort in Loredo! Natuurlijk hebben we met OKeR deze primeur direct voor jullie uitgekozen als onze surfspot voor deze zomer. Het Surf Resort in Loredo ligt op slechts 150 meter van de oceaan. In een decor van houten chalets beschikt dit resort over een restaurant, bar, beachvolley, miniramp en chill-outs.

Zodra je binnenkomt sta je direct in het hart van het resort, hier vind je het restaurant, de bar, het beachvolleybalveld, de miniramp, een kampvuur en heel veel plek om te chillen. Rond dit alles staan de houten ‘Sheddies’ cosy slaap-units geschikt voor twee personen met een ruim 2-persoonsbed…volledig in ‘glamorous camping’-style!

Het Surf Resort wordt uitgebaat door onze crew en de bar is de hele dag open en daar kun je alles bestellen van latte macchiato’s tot een ijskoude ‘cerveza’.

Gedurende de week worden er naast de surflessen en nog vele andere activiteiten aangeboden. Een van de hoogtepunten van de week is de boatparty, waarbij we met de ondergaande zon op de achtergrond een tocht op zee maken en ‘s avonds feesten in een discotheek. Maar denk ook aan paintball, citytrip Bilbao en zelfs raften kan in de buurt!

Loredo is een mooi authentiek Spaans surfdorpje gelegen tussen de bekende steden Santander en Bilbao. Dit is een absoluut paradijs voor de strandliefhebber. Overdag kun je chillen op het strand, shoppen en tapas eten in het stadje en vooral surfen! Het strand ligt in een mooie baai met uitzicht op de imposante stad Santander, welke gemakkelijk te bereiken is met de ferry. ‘s Avonds kun je chillen in het resort, maar natuurlijk ook partyen in het stadje. De populairste bar is vlakbij! Kortom, Loredo is de ideale spot om te leren surfen en aan je surfskills te werken, maar ook voor de minder fanatieke surfer is er heel veel te doen!

Voor meer informatie:
http://www.kringraad.be/surfvakantie

Inschrijvingen:
http://www.surfblend.com/ucll

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *